biertap

Biertap voor thuis

Reclame

Sub vaten

De Sub vaten zijn biervaten die ook wel torps genoemd worden en alleen beschikbaar zijn in 2 liter vaten. De Sub vaten zijn verkrijgbaar voor meerdere thuistaps, waaronder The Sub Compact Edition en The Sub Classic. Beide biertaps zijn gepast voor de 2 liter Sub vaten, alleen worden op een andere manier geïnstalleerd in de thuistap. Voor de Sub vaten zijn veel verschillende keuzes. In totaal zijn er wel meer dan 30 verschillende bieren beschikbaar. Zo heb je de keuze uit de lager bieren zoals Heineken, Amstel of Birra Moretti maar ook uit speciaal bieren zoals Brand Weizen, Affligem Blond of La Chouffe Blond. Wil je toch iets anders? Dan heb je ook nog de opties uit andere speciale bieren zoals Sol en Desperados. Nieuwsgierig geworden? Logisch! Wil je een sub vat aanschaffen wees je dan bekend dat niet veel online winkels dit verhandelen. Beerwulf is praktisch gezien de enige aanbieder op het gebied van 2 liter Sub fusten. Echter betekent dit niet dat het diversiteit aan verschillende bieren laag is, het tegenovergestelde zelfs. Beerwulf biedt veelvoudige verschillende bieren aan voor een betrekkelijk betaalbare prijzen. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk de website

Philips Perfect Draft

Opzoek naar een thuistap met kwaliteit, dan is de Philips Perfect Draft wat voor jou. De Philips Perfect Draft biertap heeft een robuust aanzien met top installatie. Tot een temperatuur van 32 graden kun jij deze biertap gebruiken mede dankzij de goede installatie. Daarnaast is de kleur van de thuistap zwart met enkele metalen accenten zoals de taphendel. Daarnaast zijn er veel verschillende functies aanwezig op deze biertap. Met een ingebouwde LCD display kun je altijd in de gaten houden hoe koud het bier is. Op het LCD display wordt exact aangegeven wanneer het bier op de goede temperatuur is waardoor je het kan consumeren. Verder is er ook niveauaanduiding op het display te zien. Dit houdt in dat je exact kan zien hoeveel bier het vat nog bevat. Bovendien wordt met de bijbehorende versheidindicator aangegeven hoelang het bier nog vers is. Bij de Philips Perfect Draft is de hygiëne een belangrijk aspect. Bij elk nieuw vat dat wordt aangeschaft wordt een nieuw bierslangetje geleverd. Daarom weet jij zeker dat je bier van kwaliteit hebt en dat het bier tappen geheel hygiënisch gaat. In de Philips Perfect Draft thuistap gaan vaten in van 6 liter. Deze vaten hebben meer inhoud dan de doorsnee fusten van andere biertaps. Daarentegen is het assortiment op het aantal verschillende biervaten zeker niet minder. Er zijn veel verschillende bieren ter beschikking voor deze fusten. Uit de beoordelingen van Philips en bol.com blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de Philips Perfect Draft. De doorsnee ligt tussen de 4 en 5 sterren waarbij de thuistap meer met 5 sterren wordt beoordeeld. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op plusminus 40 reviews. Hiermee kunnen we concluderen dat deze biertap van Philips als heel goed wordt beoordeeld. De geweldige prijs/kwaliteit verhouding wordt voornamelijk genoemd als pluspunt van deze biertap.

Heineken Blade

Deze thuistap is een vakkundige mobiele tapinstallatie dat in eerste instantie was bedoeld voor de horeca maar nu ook persoonlijk voor thuis kan worden aangeschaft. Dit komt eveneens doordat Heineken de vorige versie inruilde voor The SUB thuistap: waarin kleinere vaten van 2 liter zitten. Als gevolg hiervan kwam er meer belangstelling naar grotere vaten. Met de Heineken Blade wordt dit probleemgeval geklaard omdat deze fusten maar liefst 8 liter bevatten. Deze biertap is een vakkundig en compact biertapsysteem, simpel te installeren en snel in gebruik. Alles wat je nodig hebt, is een stopcontact en 30x 50 cm ruimte op je aanrecht. Deze thuistap is geschikt voor veel grotere vaten dan dat we allemaal gewend zijn. In de Heineken Blade gaan vaten in van 8 liter. Deze zijn bij verschillende webshops te aan te schaffen. Het bier kan tot wel 30 dagen vers blijven na gebruik en gekoeld worden tot wel 2 graden. Uit de vaten kunnen normaal gesproken 30 pilsjes worden getapt. Verder is het vervangen van vaten makkelijk. Voor je dit doet is het wel verstandig om je fusten al een ruime tijd in je koelkast te leggen.

Top 7 beste biertap voor thuis

Een perfect koud getapt biertje, heerlijk! Echter wordt deze situatie nu wat bemoeilijkt door Covid-19. Maar wat nou als we het het probleem gewoon omdraaien en de biertap naar je eigen huiskamer halen om samen met compagnon en familie van een perfect biertje te genieten in je eigen woonkamer die je ook nog eens zelf hebt getapt. Je zult zien dat er veel verschillende soorten biertaps zijn. Ben je benieuwd? Klik dan verder en ontdek de top 7 beste biertap voor thuis! De top 7 beste biertaps voor thuis is gebaseerd op de reviews van gebruikers. Wat vinden de gebruikers ervan en hoe beoordelen zij de verschillende thuistaps. Daarbij wordt er rekening gehouden met de prijs en kwaliteit van de verschillende biertaps. Daarnaast wordt er bij elke thuistap uitgelegd hoe de biertap werkt en wat de bruikbaarheid zijn. Bovendien wordt er ook aangegeven waar jij als gebruiker alert op moet zijn. Samengevat is deze blog vooral bedoeld om jou de beste thuistap te kunnen bieden.

The Sub Classic

Deze versie van de Krups tapt met kwaliteit bier. Deze biertap is zoals gezegd classic, een betrouwbare simpele vakkundige thuistap. De gebruikers jureren deze biertap als zeer goed en het is een van de meest indrukwekkende van dit moment. The Sub Classic is een editie van Krups en is een grotere versie van The Sub Compact Edition. The Sub Classic heeft veel professionele functies die allemaal worden toegelicht in deze The Sub Classic review. Naast dat het een mooie biertap is, wil je natuurlijk weten hoe The Sub classic werkt. Deze biertap werkt aan de hand van een temperatuurindicator. Deze temperatuurindicator geeft met een groen lichtje aan dat het bier op de juiste temperatuur is. Tap overigens alleen als het lichtje groen is.Negeer je dit groene lampje toch, dan zul je veel schuim ervaren tijdens het tappen. Bovendien is het zeer aan te raden om de thuistap al enige tijd voor gebruik aan te zetten. Dit is nodig om het koelproces op te starten. Tijdens het gebruik is het ook goed om de thuistap aan te laten. Op deze manier blijft er genoeg druk op de fust zitten om goed bier te tappen. Verder kun je de biertap op elke plaats in je huis neerzetten. Het apparaat is voor gebruik binnenshuis bij een temperatuur tussen 12°C en 32°C. Plaats het op een vlak, schoon en droog oppervlak dat groot genoeg is. Zet de biertap niet in de buurt van warmtebronnen of in direct zonlicht.

The Sub Compact Edition

The Sub Compact Edition is een compact en smaakvol en de goedkoopste thuistap van Krups. The Sub Compact Edition is een recent model die over het als zeer fantastisch wordt beoordeeld bij de gebruiker. Een kwalitatief goede biertap met een sierlijk ontwerp. Ben je van plan om bier te gaan tappen, dan is het verstandig om de biertap al 1 uur van tevoren aan te zetten. Dit is van belang om het koelproces op te starten. Op het moment dat de rode knop op groen springt is de juiste temperatuur bereikt en is het mogelijk om bier te tappen. Het bier kan tot wel 2 graden worden gekoeld en blijft 15 dagen vers. Het aflossen van het vat kun je gelijk aan de bovenkant van de The Sub Compact doen. Zorg er hierbij voor dat de taphendel losgekoppeld is. Bij het vervangen van het vat is het verstandig dat je de slang en de fust goed aan elkaar koppelt. Bij aanschaf van een 2 liter vat is het heel raadzaam om het vat 6 tot 10 uur in de koeling te laten liggen voor gebruik. Op deze manier tap je het perfecte gekoelde bier. The Sub Compact wordt heel positief beoordeeld. Van start gaan met het positieve blijkt dat The Sub Compact heel eenvoudig in gebruik is. Het verwijderen van de fusten gaat makkelijk en de service dat verricht moet worden is weinig tot niks. Ook de taste en de koelheid van het bier worden als heel positief ervaren. Het bier wordt tamelijk snel koud en het koelsysteem werkt naar behoren. Dit zijn uitstekende beoordelingen voor een biertap.